Γιατί να επιλέξετε την Geotrans;

Διαφάνεια και ευελιξία, σύντομοι χρόνοι παραλαβής και παράδοσης,  οικονομικές λύσεις, εγγυημένη μεταφορική ικανότητα σε περιόδους αιχμής.

 

Οι τρεις πυλώνες μας:

 • ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  Ξέρουμε να εκτιμούμε και να ανταμείβουμε το ταλέντο και την επιχειρηματική σκέψη. Καλλιεργούμε κλίμα εμπιστοσύνης και δίνουμε δύναμη στους εργαζομένους μας ώστε να οδηγήσουν την εταιρεία μπροστά.
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ
  Η συνεχής βελτίωση είναι κρίσιμης σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησης σε ρυθμούς μέγιστης παραγωγικότητας. Ευθυγραμμίζουμε την εμπειρία με την τεχνολογία και τις υποδομές προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 • ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ
  Στρατηγικός μας στόχος είναι να παράγουμε αξία για κάθε εμπλεκόμενο. Επιθυμούμε να επιτύχουμε ανάπτυξη μεγαλύτερη του μέσου όρου της αγοράς με κερδοφορία για τους μετόχους μας και δίκαιες ανταμοιβές σε εργαζόμενους, προμηθευτές και ανταποκριτές.

Η αποστολή μας

Στόχος μας είναι να παράγουμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές τους μεταφορικές και εφοδιαστικές ανάγκες. Κοινή μας αποστολή είναι να αποτελέσουμε συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους να βελτιστοποιήσουν την εφοδιαστική αλυσίδα τους και να επιτύχουν επιχειρησιακή υπεροχή.

Ο χαρακτήρας μας

Είμαστε αυθεντικοί. Πιστεύουμε στις σχέσεις, όχι στις συναλλαγές. Είμαστε ευέλικτοι και θέλουμε να υπερέχουμε. Πιστεύουμε στην ομαδική εργασία και στην ακεραιότητα. Ενθαρρύνουμε το οικογενειακό κλίμα και εκτιμούμε όσους πράττουν το σωστό. Για εμάς, το ζητούμενο δεν ήταν ποτέ να γίνουμε οι μεγαλύτεροι στην αγορά. Θέλουμε πάντα να κάνουμε τη διαφορά στους κοινωνικούς χώρους που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να αναδειχθούμε σε συνεργάτη «πρώτης επιλογής» στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Τα πιστεύω μας για τους πελάτες

Εκτιμούμε τους πελάτες μας και αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες τους με ζήλο και αφοσίωση.

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας;

Στην Geotrans πιστεύουμε ότι η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας αποτελεί εργαλείο που μας βοηθά να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους. Πιστεύουμε ότι ένας εργαζόμενος που δεν σταματά να μαθαίνει είναι ένας αφοσιωμένος εργαζόμενος.

Επενδύουμε στο προσωπικό μας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όχι μόνο με αμοιβές και επιδόματα, αλλά και με ευκαιρίες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

  ΠΕΛΑΤΕΣ

  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

  Βρείτε τη λύση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες με βοηθό την Geotrans

  Επικοινωνία

  Καλέστε +30 210 5540231

  Λάβετε προσφορά