Μεταφορικές λύσεις που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες ειδικών επαγγελματικών κλάδων.

Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης

Μερικές από τις κυριότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος είναι η μείωση του κόστους, η σύντμηση των χρόνων από την παραλαβή έως την παράδοση, η διαφάνεια και η βελτίωση των χρόνων απόκρισης. Η Geotrans προσφέρει έξυπνες λύσεις που στοχεύουν στην επιχειρησιακή υπεροχή.

Τρόφιμα και Ποτά

Στον τομέα των τροφίμων και των ποτών, οι συνθήκες για την πρακτική της παράδοσης στην πόρτα του πελάτη, «τελευταίο μίλι», είναι πιο ώριμες σε σύγκριση με άλλους κλάδους. Η έγκαιρη ανατροφοδότηση, κάτω από το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται μετά την περίοδο της πανδημίας, είναι κρίσιμη για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και την εξασφάλιση συγκριτικού πλεονεκτήματος. Η Geotrans αποτελεί συνεργάτη επιλογής για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Βιομηχανικός Eξοπλισμός και Mηχανήματα

Οι κατασκευαστές βιομηχανικού εξοπλισμού δέχονται όλο και μεγαλύτερη πίεση από τους πελάτες τους για μετάβαση σε πιο ευέλικτα μοντέλα. Η επιχειρησιακή προσαρμοστικότητα αποτελεί προϋπόθεση σε έναν κλάδο όπου οι αγοραπωλησίες πραγματοποιούνται κατά παραγγελία. Οι λύσεις μας με προκαθορισμένες ημερομηνίες παράδοσης και χαμηλό κόστος προσφέρουν συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Η αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο περιβάλλον κινητικότητας, με την ανάγκη διάθεσης προϊόντων από πλειάδα κατασκευαστών, με την ταχύτητα διάθεσης των προϊόντων στην αγορά, με συμπιεζόμενα περιθώρια κέρδους. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε διασφαλίζουν αδιάλειπτη κυκλοφορία των προϊόντων και ανταγωνιστικότητα στην αγορά.

Καταναλωτικά Είδη και Λιανεμπόριο

Η αυξανόμενη τάση των ηλεκτρονικών πωλήσεων αποτελεί κινητήριο δύναμη στον κλάδο των καταναλωτικών ειδών και του λιανεμπορίου. Η διασφάλιση εγγυημένης μεταφορικής ικανότητας με προκαθορισμένο ετήσιο μεταφορικό κόστος αποτελεί προαπαιτούμενο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εφαρμόσουν μια στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης. Η Geotrans κατανοεί και στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.

Λάβετε προσφορά