Οδικές Μεταφορές Ελλάδα - Ιταλία

Η Geotrans κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα στον μεταφερόμενο όγκο ομαδικών (groupage) φορτώσεων από και προς την Ιταλία με καθημερινές αναχωρήσεις.Ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών αυτοκινήτων επιτρέπει ιδιαίτερη ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές.

Βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Geotrans αποτελούν oι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τα κέντρα διακίνησης σε Μιλάνο, Τορίνο, Ραβέννα, Πιστόια, Μπολόνια, Μόντενα, Βενετία και Βιντσένζα.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και αφίξεις από όλες τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις με έμφαση σε δρομολόγια στη Γερμανία ,την Ολλανδία , το Βέλγιο , τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλια, που συνδέουν την Ελλάδα με ένα γρήγορο , αποτελεσματικό και αξιόπιστο door-to-door δίκτυο. 

Αναλαμβάνουμε φορτώσεις ADR εμπορευμάτων, οικοσκευων ( ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ household goods removals), και εμπορικές εκθέσεις
ΝΟΡΜΑΛ και MEGA TRAILER αυτοκινήτα διεθνούς μεταφοράς 

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους ανταποκριτές μας, τα εξειδικευμένα τεχνολογικά και πληροφοριακά συστήματα , οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης και αποθήκευσης στη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και η διαχείριση μισθωμένου στόλου 50 φορτηγών αυτοκινήτων συντελούν στην παροχή αξιόπιστων και καθετοποιημένων υπηρεσιών. Ενημερώνουμε ειλικρινά τους συνεργάτες μας σε κάθε στάδιο της αποστολής τους άμεσα και υπεύθυνα ενώ παράλληλα περιορίζουμε το κόστος των υπηρεσιών προς όφελός των πελατών μας.